keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Seuraavasta ovesta sisään. Mitä sisällä?

.. koska se ensimmäinen ovi näytti olevan kiinni, huomattiin että on toinenkin tie. Aina on joku ovi auki jos toinen vedetään kiinni.

Kuulovamma lienee sen verran vakava että kojeista meille tuskin on suurta iloa. mutta otamme niistä kaiken ilon irti, sen pienimmänkin. Jokainen kuulokokemus on kovin tärkeä.

Kuulokojeiden maailmaan ollaan nopeesti solahdettu, ja mitään ongelmia sinänsä niiden kanssa ei oo ollut. Ainoostaan toinen korvakappale ei istu hyvin, joten käytiin eilen ottamassa uudet muotit korvasairaalassa. pikkuinen nukkui kokoreissun ajan, ei siis ees huomannut että käytiin sairaalassa ja otettiin korvasta uus muotti. voi toista! :) parin viikonpäästä pitäisi olla uusi korvakappale käytössä. :)

Miska jo muutamaan otteeseen ne korvista  irrotti mutta toistaiseksi ollaan pärjätty ilman lisävirityksiä.

.. aateltiin että mein pikkuisella ois keskivaikea, korkeintaan vaikea kuulovamma, mutta että hän on lähes kuuro. hän on kuuro. jotenkin, sitä ajatteli. "niinjustiinsa" näihän se sit meni. "liian helppoa ois ollut". Me kun sopeuduttiin niin hyvin alun jälkeen. mutta ei auta. kojeet korviin ja menox. :)

.. Se mitä on tulevaisuudessa on kaukana.


... JOULU

aika perusjoulu. hirveesti lahjoja lapsille ja kaikilla hyvä mieli. :D nyt on vähän kolkko olo taas. Ensin liikaa ihmisiä, ihmisiä. sitten yhtäkkiä ei ketään missään. josko tää päivä menis meillä uusien lahjojen kanssa tuunaillessa ja lukiessa äänikirjoja. ^,^ ... montakohan sataa kertaa me luetaan samoja kirjoja. Kirjostosta tulee varmaan toosi tuttu mut oonneks helsingissä on näppärä systeemi, saa kaiken tohon lähikirjastoon.



2015 plussat

- Miska syntyi ja on kasvanut hienosti  <3 ei ihan ryömimällä uuteen vuoteen mutta kovasti koitetaan sinne suuntaan ähkiä. :D
- koirat hieman viisastui ja varttui. hieman. :) bonolla meni kyllä aatto hirmuillessa mutta sen jälkeen siltäkin se joulumieli löytyi lopulta. :D lasten kans pärjäs hienosti. harmi vaan kun veljen tipsut ei romskun leikeille lämmenny yhtään :<  minnistä on vajaa vuodessa kasvanu.. no minni. peruskoira ja mursujen mursu. :D

2015 Miinukset

- tädin kuolema. :< miss you.. <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti