lauantai 19. joulukuuta 2015

Mahdollisuuksien päivä. Huominen.

 20.12.2015

*muokkaan, olipas sekavaa tekstiä*

Kasvusi

Aika menee niin käsittömättömän nopeasti. Pikku Äm on kasvanut niiin isoksi jo. Ihanaksi pieneksi pojaksi! Tällä viikolla hän keksi pistellä varpaat poskiinsa ja tekeekin sitä ahkerasti. :) Luulenpa että kohta meillä kans istutaan ja ryömitään, ainakin haluja molempiin on hirveesti. :) pikkuinen tykkää myös kovasti höpöttää. etenkin koirille. :) ... ja  joulukuusen alla oleville joululahjoille.. ;)


... Tällähetkellä mulla on paljon toiveita, toive. Silti sekavat olot, mielessä se että ehkä asiat ei meekkään ihan niin hyvin.

Kuulokojeet Miksu saa 22.12, ensi tiistaina. Se toive. Että Miksu kuulisi.. Ehkä eka kertaa, minut.. meidät.. itsensä.. ?
Oon kovin kiitollinen että asutaan Suomessa, saadaan hyvää hoitoa Hyksissä.. Ihan varmasti. Kuulokeskuksen väki on tosi ihanaa. MEISTÄ on pidetty huolta. <3 Ja pikkuisesta pidetään hyvää huolta, ihan varmasti. :)

Tästä se alkaa. Kuntoutus.. Kuulonkuntoutukseen sisältyy ihan valtavasti asioita, mutta päivä ja hetki kerrallaan. Nautitaan kaikesta uudesta oppimastamme, ja siitä mitä pikkuisemme oppii. :) Askel kerrallaan.

Viittomat on tullu osaksi arkea, ja hyvin ollaan niitä omaksuttu.. Mulla onneksi on ollut työnpuolesta kokemusta viittomista, erityislapsista ja nuorista, erityispäiväkodin arjesta.Siksi ehkä kaikki ei oo niin.. niin suurta mysteeriä, kun on hieman pohjaa ja kokemusta asioita.

 Ensivuosi on toivoa täynnä, uusi seikkailu meille kaikille.. Uskon että me pärjätään hienosti, pikkuinen pärjää! <321.12.-15

Huomenna se päivä koittaa. odotettu päivä. Tärkeä päivä Miskan elämässä, ehkä se tärkein. Ainakin tähän asti. Joka tapauksessa todella merkittävä ja isojen asioiden äärellä. En unohda sitä hetkeä kun saatiin kuulovamma diagnoosi sitä kun pyytelin anteeksi itkujani, tuskin huomistakaan.. Hippunen toivetta huomiseen! .. Onneksi kuitenkaan kuulokojeet ei oo se viimeisin oljenkorsi kuulon suhteen. Pieni pelko jäytää mutten anna sen latistaa. HUOMINEN ON MEIDÄN PÄIVÄ! mahdollisuus..

... Veljelle terveisiä taivaaseen. <3 Pidäthän meitä silmällä...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti