perjantai 3. lokakuuta 2014

odotuksesta odotukseen 1/2

Kovin on taas aika vierinyt kun viimeksi kirjoitin. Ilmeisesti se aika sitten meneekin nopeasti vaikka viime kuukausina etenkään se ei ole tuntunut juurikaan liikkuvan. Ei aina tarpean nopeasti!

Odotin kovasti syksyä ja kaikkea kiva ehti tapahtua kesälläkin. Tuli reissattua euroopassa avopuolison ja hänen pikkusiskonsa kanssa. Loppu kesästä hoideltiin paria hoitokoiraa. Oli kaamea ajanjakso kun toivoin vain milloin pääsisin niistä eroon, toisella eroahistus ja toista ei osattu hallita ulkoillessa juurikaan! Oli ne slti aika ihania. No, siitä kokemuksesta tuo avopuoliso saikin järkyttävän koirakuumeen, niin ison että se hinku ei laantunu vaan  viikossa parissa oli meille sopivan oloinen adoptioi koira varattu! (kiitos KULKURIT ry!) Ja tuossa vieressä se nyt pönöttää komeasti, pieni suloinen koirulimme. :) Koiruli lensi Romaniasta meille elokuun lopulla, n 5 viikkoa sitten. Vastassa kentällä meitä oli pieni (kuvien perusteella koiran piti olla isompi ja kahta karvaisempi! ) uikuttava koirapolo, joka ihan tärisi pelosta. Kotiin päästessä alkoi kyllä ruokakin maistumaan ja siitä lähtien on sopeutuminen ollut hienolla mallilla! vähän on ollut pään vaivaa koiran vatsavaivojen kanssa mutta nyt on löydetty nappulakin joka ilmeisemmin sopii hänelle, taste of the wild merkkinen naksu. tuntuu niin hyvin maittavankin että josko tuolla pärjättäis. koulutuskin on toiminut ja hän on osoittanut hirveen nopeasti hoksaavaksi oppijaksi. tuosta koirasta ois vaikka mihin harrastukseen jos vaan jommallakummalla meistä olis lähtijäksi.

Siinä se nyt makoilee MEIJÄN sohvalla, herra koiruli BONO P!


                                                                                         tarhalla ennen omaan kotiin pääsyä.

 Kesäkuvia ja lammaskin. uskomatonta sapuskaa barcelonan rannalla. lontoossakin vähän tuli eksyiltyä. :> ja naantalissa pyörähdettiin selffelöimässä.

Syksyn lapinreissulta. tuli ajeltua 10tuntia etelästä posiolle katselemaan ruskaa. hieno ruska jäi näkemättä mutta poroja kyllä tuli nähtyä!  eksoottinen reissu tälläiselle etelän kasvatille. :>

No. tuossapa oli tuota kesää, ja kuvia syksystäkin.. Mutta täytynee tehdä erillinen postaus vielä itse asiasta. ;) Ei kommentteja:

Lähetä kommentti