sunnuntai 19. lokakuuta 2014

meikän DIYILY ^^

Koiran tulon myötä myös kaikenlainen tee-se-itse homma on alkanut kiinnostamaan.
Kaikki alkoi siitä kun koiralle ei kaupoista löytynyt mieluisaa petiä budjetillamme, niinpä me päätimme ahkerina tuunata eurolavapedin koirallemme. Hiukan lainattuamme isältäni työvalineita ja fiksuja neuvoja saatuamme peti olikin jo  pian valmis. patjat ja muut täytteet löytyi äidiltäni ja lastenvaatekirpparilta sopiva pussilakana setti.  Tadaa tässä se nyt on, ensimmäinen tekele by minä ja muruseni:

Ja kun tekemisen makuun oli päästy niin pitihän koiralle tehdä sadetakkikin, muttei ollut hajuakaan mistä. Aikani pähkäiltyäni se idea tuli kuin salama kirkkaalta taivaalta: päällynen: rikkinäinen sateenvarjo ja vuori: isoisän vanhoista ja niiiin pehmeistä kalsareista! Niistä on herra koirulin sadetakki tehty. ^^ Ajattelin vielä heijastinkuvioita lisätä. :)
Kaverilta tuli idea tehdä pipoja ja tässä ensimmäiset tekeeleet ovatkin:


 Eilen pyörähdeltiin Kodin Terrassa ja löysimme eurolla lasten heijastinliivin. Kokeilimme meniskö se päälle mutta oli aivan liian pieni mulle. Myyjä vähän seuraili meidän säätöä, mutta päätettiin ottaa heijastiinliivi koska herra koirulilla ei sellaista vielä ollut ja hänelle se ainakin mahtuisi! Pienen kursimisen ja leikkelyn jälkeen on liivi nyt viittävaille valmis.Pientä säätöä täytyy vielä tehdä että istuu vieläkin paremmin.
Lopuksi vielä vanhasta toppatakista aloiteltu talvihaalari: Saa nähdä onko sille ollenkaan tarvetta :)ERITYISKIITOKSET herra koirulille joka on jaksanut tulla miljoona kertaa "viimeiseen sovitukseen". =D on se vaan niin mainio ja kärsivällinenkin. <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti