sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

23+3 ja Lähestyvä kolmas kolmannes.

Alkuvuosi on mennyt ihan huimaa vauhtia.. Vastahan oltiin ekassa ultrassa, odoteltiin toista ultraa mutta nyt toinenkin on jo pitkällä takana ja raskauden viimeinen kolmannes pian käsillä, 2015 vuottakin on kohta 3kuukautta kulunut. :o Rakenneultrassa kaikki oli niinkuin pitikin, vauvan kehitys viikkojen mukainen ja se sukupuolikin meille selvisi. ;)Raskaustodistuskin on nyt saatu ja koht laitan kela lappuset vetämään. :) Lisärautaa (nestemäistä Floradix Kräuterblut saftia) oon muutaman päivän hörppiny vaikkei ainakaan vielä ois ihan välttämättömyys mutta tuskin se pahitteeksi on. Oli vaan tossa yks päivä ihan kamala väsymys, joka alko aamulla eikä menny kokopäivänä ohi ni aattelin että nyt sitä rautaa kehiin. Noo.. Seuraavana päivänä olo oli heti paljon virkeempi >:D Painoa on tullut alusta 3.5kg ja oletan että suht maltillisesti jatkaaki nousuaan. Vatsasta laitan kuvaa jahka saan sen koneelle lisättyä. :)

Nyt ultrien jälkeen on jotenki helppo keskittyä kaikkiin hankintoihin. Mahdollisimman paljon hankitaan käytettynä, ehkä jotain pientä uutta jos jotain kivaa löydetään. Ja kärryt on meinattu ostaa uutena mutta se on jotenki nii vaikee juttu, nimittäin päättää. :) Päätös on jo muutaman kertaan tehty ja muuttuu aina vaan. Mutta nämä kaks on nyt ollu pisimpään vaihtoehtoina, kummassaki ne ominaisuudet kai mitä ollaan (=oon ;) ) kuvitellu tarvitsevani:

Knorr Baby Voletto sport ja Hauckin King Air.






Pinnasänky me ostettiin käytettynä ja jonki verran aktiviteettileluja, sekä vaatteita melkonen määrä ollaan kans hankittu kirpparilta. Ja sit nämä ihanat kankaat hankin, joista oon ajatellu jotain pientä tehdä (huomakkaa  minni karhumme suloiset jalat^^ ). :) 

  

Kaikki muu melkein onki sit viel hankkimatta. Noo.. onhan tässä vielä 4kk aikaa  ^-^ Lähinnä nyt vaan nautiskellaan kevääntulosta, vauvan kasvusta ja muuttuvista liikkeistä. :) Liikkeitä oon tuntenu raskausviikolta 19 lähtien, sillon ne tuntui jo mahanki päältä, ni avopuolisokin sai niista nauttia jo heti.:) Nyt liikkeitä tuntuu päivittäin vaihtelevin ajoin.

 jaa noooh.. onhan tässä vielä muutakin kevätprojektia mut siitä ens kerralla kun ollaan vähän itsekin enemmän kartalla missä mennään. :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti