sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Rv 26+3 ja lopun alku

Tässä alkaa jo pikkasen menee sekasin mikäviikko on kyseessä. Saa ihan laskemalla laskea. :) Olo alkaa olee jo sellanen et loppuraskaus väistämättä lähestyy.. Närästys on alkanu kiusaamaan ja vauvan liikkeet on muuttuneet tökkimisen sijaan sarjamaisiksi liikkeiksi ja niitä tuntuu eripuolilla vatsaa. Kyljissä ne tuntuu välistä inhottavalle kutitukselle ja muutenkin en niistä kauheesti pysty nauttimaan. Jännityksellä odotan vauvan liikkeitä kuitenkin. :) Kaikenlaista pientä kolotusta, pohje kramppeja, selkäsärkyä ja hengenahdistusta on alkanu ilmaantua, aina päivästä riippuen millon mitäki.    
vauvatarvikkeet on kutakuinkin kasassa kuljetusvälineistöä lukuunottamatta. ;) Ja tietysti paljon vielä puuttuu mitä ei nyt tajua mutta pääseehän sinne kauppaan kaiketi vauvan syntymänkin jälkeen. ;) Ja ne kärryt... Ne menee sittenkin vielä vaihtoon.. Ää..Koska mä tajusin et tarvitaan sittenkin nuo ( ja täää nyt liitty EHKÄ siihen kevätprojektiin!) :D Ehkä nyt alkaa olee semmonen kutina että ollaan löydetty ne meijän kärrit (kerkeehän tätä vielä puntaroimaan?). ^-^ jahka sais ne vielä tilattua. :)

http://www.prams.net/mountain-buggy-duet-set-carrycot-cybex-aton-3-flint-black-b-1


Meidän mimmi aloitti  murun kanssa koirakoulun ja vaihtelevalla menestyksellä on tunneista suoriutunu. mm. viimekerralla luoksetulo harjotuksissa se vaan seisoi ihan lampaana, kun muut koirat juoksi enemmän tai vähemmän vikkelästi omistajiensa luo. Muuten oli ihan mallikkaasti kontaktia harjotellu. Me ollaan bonon kanssa oltu seuraamassa (=häiritsemässä) tunteja. Samalla on tullu tuota autoiluakin treenattua.
... yks päivä mimmimme päätti myös ettei viihdy yksin kotona suljettuna makkariin ja oli vähän askarrellut. Oli iloisesti häntäheiluen eteisessä meitä vastaan. :'D Onneks sattui oleen tuota tapettia jemmassa ni saatiin asia korjattua melko nopeesti:DEi kommentteja:

Lähetä kommentti