lauantai 27. kesäkuuta 2015

Pride 2015! rv 38+2!

... no Ehkä ensi vuonna sitten. ;) Hauskaa prideä kuitenkin kaikille! Juhlafiilis täälkinn kova ja harmistus mutta semmosta se on.Tekee iha hirveesti mieli MANSIKKAKAKKUA! AAAAa... repeen kahtia. Oon himoinnu täydellistä mansikkakakkua jo varmaa kuukausia! O.o

Tää taitaa olla mun vika postaus ennen synnytystä. Sen verran on ens viikolla haipakkaa. Liekö syntyskin sillo, vaik epäilen :) 

Hieman jo mieliala kohentunu vaikkaki se sama fiilis päällä tuol mieles. Vieri aika vieri. Ei huominenkaan näytä sen valosammalta kokonaistilanteen suhteen. Aika hyvin nyt oon kuitenki uponnu muuttoon ja kaikki on kutakuinkin valmista, no ne lamput viel oottaa katossa mutta huomenna lähtee nekin. Huomen saadaan yks kuorma pakattua ja maanantaina saadaa sit viiäkin tavaroita. AAaaa... Haluun viedä kaikki heti! Ja sit ottaa IISISTI!.
joo.. en kyllä suosittelen muuttoa ja synnytyksen odotusta kellekkäänn samaan aikaan. ihan perseestä :<
MUTTA. yllättävän hyvin kaikki on menny.. koirienki kanssa se 2-3 lenkkii päivässä menee viel helposti mut ei vaa huvittas enää! Onneks on lämmintä sentää. :)

Ne olot.. Muutama päivä on menny tosi hyvin... Viimeyön maha oli sit ihan pinkee ja aamulla oli menkkamaisia oloja että ihan kipeetä teki. Vauva on aamulla touhunnu kovasti ja päivällä ku on ollu enenmpi liikentees nii ottanu ihan iisisti. Liekö sit yöllä taas keksii jotain.

Toivon ettei tuo lähtis tässä ennen keskiviikkoa syntyy! sit pitäis olla suurimmat hommat tehty. Vaikka tosiaankin mun ei piä kantaa yhtään mitään niin silti haluan synnyttäää tietäen et muutto on saatu kutakuinkin ees hoidettua. Sit mä voin ottaa iisimmin.

Äitipolilla: Kuten mä ajattelinkin. Kaikki on just niinku pitää. Paikat hieman kypsyny ja vauvelin painoarvio "käsin tunnustellessa hieman keskikokoa pienempi... "  "3kg."  (Omasta mielestä mahassa on ehk joku hamsterin kokonen veikko. ) Eli kaikki hyvin meil koonki puolesta:) 30.6:tta sitte taas neuvolaan ja käynnit jatkuu normaalisti siel.

Näyttää silti et se heinäkuinen me sit saatas. :)  (kesäkuinen serkku me saatiin just. ohh.. ^-^ )


PrideMasu rv 38+2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti