maanantai 22. kesäkuuta 2015

Jos pää vois hajota. :> 37+4

.. niin se olis aika lähellä nyt sitä. Ihan liikaa on kaikkea.. Sama itkuinen olo vaan jatkuu lähes päivittäin. Turhauttaa ja stressaa. -.- Enkä ees usko että raskaus hormooneillä ois tähän asiaan vaikutusta. Elämä vaan tuntuu olevan sellasessa pisteessä et toivoisin et voisin hypätä parivuotta eteenpäin, vähän tasasemmille vesille. Kaikki asiat vaan pyörii omassa päässä päivästä toiseen..

ASUNTO: Sepä löytyi! tosin ei vois vähempää kiinnostaa. Tähän kotiin vauvan oisi sopiva tulla enkä jaksa muutosta. Tutut kuviot ja mitään stressiä en kyllä tässä kohti enää haluis... Muutto olis kuitenki meil sit ens viikosta eteenpäin. On siinäkin pähkäiltävää kun mä en voi mitään kanniskella, ja kuka tietää millon tuo päättää syntyä. Ollaan saatu osa isoimmista tavaroista myytyä, et vähä helpottais muuttoa. Mä oon tehopakannu, siivonnu niin et muru on työpvien jälkeen saanu ottaa iisisti. Tosi ei sekää ihan iisisti oo ollu, ku on noita tavaroita myyny sinne sun tänne. viel ois kattolamput katossa sentään, nekin aattelin ottaa ite pois jos muru ei kohta käy töihin. Mä haluun et kaikki on pakattu mitä suinki vaan voi koska sit synnytyksen aikaan ja jälkeen ei tosiaankaan liikene aikaa.

No mutta väistämätön on eessä ja me löydettiin suht edullinen rivitalo kolmio ja pihaki on nätti. En oo varma onko sen pohja kovin käytännöllinen, mutta kai sitä kaikkeen tottuu. Molemmin puolin taitaa asua koira ihmisiä, ja se vähän jännittää miten ne ja nää ottaa tilanteen. Toisaalta se voi olla hyvä tilaisuus kun on ne samat koirat naapurissa ni tottuupaha Minniki koiriin (jos niitä pihal näkyy ja kuuluu). Seku juoksis karkuun vaik chihuahuaakin. :) En sit tiiä miten yksinolo kotona tulee sujuu.. se huolettaa kaikist eniten. :( Ostin semmosen adaptil haihduttimen et katotaan onks siitä mihinkää lievittää koirien stressiä. Täl hetkel oon kyl vähä kypsä koiria. Ainoo mitä jaksan on treenata minnin hihna käytöstä. -.- Muuten ei kyllä jaksa noita ollenkaa. Päähajoaa muuten. Asuntoki saattaa koirien kannalta olla tosi epäkäytännöllinen. Tuntuu ettei mihinkää saa portteja. on vaa liukuovet makkarissa ja muute oudosti oh keittiö ja eteinen. No mut eiköhä jotai keksitä. Täytyy vaa toivoo et lapsen ja koirien yhteiselo sujuu. Onneks vastasyntyneet ei liiku:D


Ainii! raskaus. :)  kovin on pojalla vissiin mamman jalat! vahvoilta ne tuntuvat mutta suht laiska tuntuu kuitenkin olevan. Eipä oo sit yllätys. :D ilmetty mamma. :D ... vieläpä liian alakäyrillä meni vatsankoko niin sain ylimääräsen äitipoli käynnin. mielummin sinne ku neuvolaan. :) Ihana saada huomenna enempi tietoa raskauden tilasta. Oletan kyllä että kaikki on niiku pitääki ja poika syntyy sit omia aikojaan. Harmi vaa ku muru eipääse. Ei huvita mennä yksin. Taas. -.- synnytyksee sais kyllä tulla, mut seki tuntuu olevan vähä niijanäi että näkee sitte. toivottavasti saa töissä tuuraajan jos sillo päättää syntyä. En meinaa kyl uudestaa synnyttää!

OLOT: Vähän on alkanu olee lopun tuntemuksia. Menkkamaisiakipuja ja muuta semmosta et pikkuhiljaa tulossa ollaan. Kerran on tehny mieli itkee nivus särkyä, mut muuten oon ollu reipas ja kotona touhunnu muuton parissa ihan huoletta. Ulkonaki jaksan kävellä reippaasti nyt eikä jalkaakaa särje. Eli kai tässä aika helpolla on 38 viikkoa koht menty. Ja sama oletus mul on synnytyksestä. ootanpa vaa että pääsen kertomaan miten helppo ja kivuton sekin olin. ;)

.. Jaahas. Kello ei oo kaheksaakaan ja minni on sitämieltä et tarttis saada jotain huikopalaa tähän aamuun. :)
mul ois tiedossa jääkaapin tyhjennys ja pakastimen sulatus. kaipaisin kyllä jotain muuta elämää tähän -.-

Ai oliks Pridetkin? -.- ei taida koskee mua.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti