lauantai 1. lokakuuta 2016

Rv 39+5? kyllä!

Tässä me nyt ollaan ja ihmetellään: eikö tuo typy haluakan tulla! Missä se luuraa? Rv 39+4 nyt lopuillaan ja tyyppiä ei näy ei kuulu. Jotain pientä edistymistä on kuitenkin tapahtunu. Yöt meillä on vähän levottomia ja iltaisin on ollu supistuksia. Tuntuu vahvasti siltä että ens viikolle mennään.

On paljon ohjelmaa tiedossa ensi viikkoon, enkä mä edes tiedä miten tässä nyt näin kävi. miskan puheterapiat ja juuri alkanut vinkkipuheen (vinkeillä tehdään puhe näkyväksi, se tukee huuliltalukua ja sanojen oppimista) opiskelu muskari ja lisäksi veljen poikia ollaan ajateltu nähdä yli huomenna.. Velikin tulee käymään suomessa työkomennukselta perjantaina.. Harmittaa kun mun pitäisi silloin olla töissä mutta katsotaan nyt mihin tässä vielä päädytään ja millon. :) toisaalta kyllä työt on ihan loistavaa vastapainoa ollu lapsiarjelle, ihan mukavasti tämä arki siis soljuu. Vaikka mitäänhän ei muka kerkiä :)

.

VAUVA. Meillä oli miskan 9kk serkku eilen kylässä ja miska oli hokenu vauva vauva vauva! Hänhän itse jo isopoikan. Musta on myös ihana että hän niin hyvin tiedostaa mikä vauva oikein on kun isoveljen pestiin kohta pääsee. Täällä kans on kyllä viimepäivinä ruvennu pinnasängyt syöttötuolit ynnämuut vaeltamaan kun miska on päässy hommiin. :) oivoi. Toivotaan että elo on silti sopuisaa:D

NIMI. Typyn nimi oli oikeastaan mamman keksimä lähestulkoon. Yleensä en mitään kelpuuta mutta nyt oli sen verran hyvä täräytys. Suomalaisesta nimikalenterista me ei vaan mitään löydetty. Tai en tiedä miks tästä tuli niin vaikeaa! Lopulta nimi tuli kuitenkin älyttömän helposti mun tarvi vaan sanoa joo, tuo me laitetaan :) MM saa siskokseen AA:n :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti